Kategorie

Filtruj według

Glicerol zwana

Glicerol zwana jest również gliceryną. To jeden z najprostszych alkoholi, który należy do grupy trójwodorotlenowych. Należy on do związków organicznych chemicznych, które wyróżniają się ze względu na szerokie zastosowanie. Stosuje się do w przemyśle kosmetycznym i farmaceutycznym. W suplementacji jest on wykorzystywany jako składnik pomocniczy. Najczęściej znajduje się on w syropach i preparatach o zawiesistej konsystencji. Pełni rolę rozpuszczalnika w niektórych preparatach. Łagodzi podrażnienia skóry i jest polecany dla dzieci i dorosłych.

Dawkowanie: nie znaleziono precyzyjnych danych.

Brak produktów w tej kategorii

Twój koszyk

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka od
0,00zł Razem

Zobacz koszyk

Menu