OLI-OLI Olej Rzepakowy w Sprayu PAM

OLI-OLI Olej Rzepakowy w Sprayu PAM
OLI-OLI OLI-OLI
Płyn
Już 75 Klientów Best Body stosuje ten produkt.
Nowość

cena:24,00zł

- +

Porównaj produkt

 
Opis

Opis produktu

Olej rzepakowy w aerozolu - to najwyższej jakości olej rzepakowy w formie sprayu. Doskonale zastępuje tradycyjny olej i każdy inny rodzaj tłuszczu wykorzystywany do smażenia. Jest wygodny w użyciu i ekonomiczny. Nie zawiera cholesterolu, dostarcza minimalną ilość kalorii. Polecany zwłaszcza osobom dbającym o sylwetkę.

  • Ultranowoczesny olej rzepakowy w sprayu
  • Wytworzony  z prawdziwego oleju rzepakowego
  • Idealny do smażenia i natłuszczania  
  • Produkt bezkaloryczny
  • Ubogi w tłuszcze nasycone 

Oli-Oli Olej rzepakowy w aerozolu bazuje na czystym, stuprocentowym oleju rzepakowym. Jest to produkt w pełni naturalny, przygotowany z wykorzystaniem zaawansowanej technologii produkcji i sprężania. Właściwie nie ma kalorii, dlatego robi prawdziwą furorę wśród osób na dietach odchudzających i sportowców na typowych dietach redukcyjnych albo kulturystycznych, które wykluczają nadmierne spożycie tłuszczy. Podobnie jak tradycyjny olej rzepakowy jest zasobny w witaminę E i przeciwutleniacze.

olej pam

Oli-Oli Olej rzepakowy w aerozolu sprawia, że smażenie, które kojarzy się zwykle z  wysokokaloryczną i niezdrową obróbką żywności, zyskuje nowy wymiar. Potrawy usmażone na tego rodzaju olejunie ociekają tłuszczem, nie przypalają się, ani nie przywierają do naczynia. Nie zwiększa się też ich wartość kaloryczna. Oli-Oli Olej rzepakowy w aerozolu idealnie nadaje się do grillowania i smażenia mięsa, ryb, naleśników, omletów, placuszków itp. Sprawdzi się również jako środek do natłuszczania blach czy foremek do ciasta.

Oli-Oli Olej rzepakowy w aerozolu jest bardzo wygodny do stosowania i ekonomiczny. Nie rozlewa się ani nie przypala na patelni. Jedno opakowanie wystarcza do usmażenia ponad pięciuset potraw! Można go używać przez wiele miesięcy, bez ryzyka zepsucia albo utraty właściwości. 


Skład: Olej rzepakowy*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.
* jest źródłem śladowej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.


Wielkość porcji: 0,25g
Ilość porcji w opakowaniu: 557

 
Dawkowanie i sposób użycia

Dawkowanie i sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.

Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15-30 cm od powierzchni.
Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g.

Napisz opinię

OLI-OLI Olej Rzepakowy w Sprayu PAM

Olej rzepakowy w aerozolu to najwyższej jakości olej rzepakowy w formie sprayu. Doskonale zastępuje tradycyjny olej i każdy inny rodzaj tłuszczu wykorzystywany do smażenia. Jest wygodny w użyciu i ekonomiczny. Nie zawiera cholesterolu, dostarcza minimalną ilość kalorii. Polecany zwłaszcza osobom dbającym o sylwetkę.

Napisz opinię

 
Opinie(1)

Najbardziej neutralny ze wszystkich PAMów i świetnie nadaje się do smażenia czy to mięsa czy wyrobów typu fit naleśniki. Dla mnie niezbędnik w mojej kuchni.

  • Czy ten komentarz był dla Ciebie użyteczny?
  • (0) (0)

Inni Klienci kupili również

Najpopularniejsze suplementy w tej kategorii

Twój koszyk

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka od
0,00zł Razem

Zobacz koszyk

Menu

Zawartość schowka

Brak produktów

Zobacz schowki